YEKSEM 2017 Yenilenebilir Enerji Sempozyumu Kasım’da

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası adına Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi tarafından 03-05 Kasım 2017 tarihlerinde, IX. Yenilenebilir Enerji Kaynakları Sempozyumu ve Sergisi, Rixos Downtown Antalya’da düzenlenecek.

Bu sempozyumda; öncelikli temalar güneş, hidrolik, rüzgâr ve biyo yakıtlar olmakla birlikte, diğer yenilenebilir enerji kaynaklarının ve uygulama teknolojilerinin de değerlendirileceği, bilimsel ve teknik çalışmaların tartışılmasına zemin oluşturularak, akademisyenlerin, araştırmacıların, uygulayıcıların bir araya gelmesi, bilgi ve deneyimlerini  paylaşması amaçlanmakta.

Yenilenebilir enerji sektöründeki firmaların katılımıyla, sempozyum ile eş zamanlı olarak düzenlenecek sergi kapsamında ise, teknolojik ürünler ve gelişmeler katılımcıların dikkatine sunulacak.

Zengin bir içerikle gerçekleştirilecek etkinlik akademisyenlerin, teknik elemanların,  kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin, üretici, tüketici ve kullanıcıların, müşavir ve mühendislerin ortak buluşma platformu olacak, ayrıca alanında uzman yurtiçi ve yurtdışından özel çağrılı konuşmacıların sunumlarına da yer verilecek olan bu gelenekselleşmiş sempozyumda ülkemizin birçok bölgesinden sektörünün tüm bileşenleri Antalya’da buluşacak.

Sempozyuma belirlenmiş konu başlıklarında bildiri gönderebilir ya da izleyici olarak katılabilirsiniz.Bildirileri tam metinlerinin 01 Ağustos 2017 tarihine kadar Sempozyum internet sayfası: http://www.yeksem.org/ üzerinden gönderilmesi gerekmekte. Bildiri alt başlıkları, katılım koşulları, yazım kuralları gibi bilgilere yine internet sayfasından erişilebilir.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Mustafa FAZLIOĞLU;1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......