ESİSPOWER Pazarlama ve Satış Direktörlüğüne Erkan ÖZKAN Getirildi

Güç elektroniği konusunda uzman, argesi ve bilgi birikimi ile ups , redresör , invertör,  solar invertör , frekans konvertörü  ve bir çok özel tasarım üretim ve satışını  yapan ESİSPOWER Satış ve Pazarlama direktörlüğüne Erkan ÖZKAN getirildi.

Yurt içi ve dışında savunma ve ulaştırma sanayindeki başarıları ile öne çıkan ESİSPOWER ulusal ve çok uluslu firmalarında edindiği yönetim tecrübeleri ve başarıları ile dikkat çeken Erkan ÖZKAN’ın göreve başlamasıyla yeni bir döneme merhaba dedi.

ESİSPOWER Pazarlama ve Satış Direktörü olan Erkan ÖZKAN yeni görevi ve firması hakkında şu değerlendirmelerde bulundu;

Daha önceleri görev yaptığım ulusal ve uluslararası firmalarda edindiğim bilgi birikimleri çerçevesinde firmamızın uzman deneyimlerini birleştirerek yeni projelere imza atacağız.Firmamız 2000 yılında güç elektroniği konusunda ihtiyaç duyulan güç sistemlerini tasarlamak, üretmek, satışını gerçekleştirmek ve satış sonrası hizmetleri vermek amacıyla kurulmuştur.

Firmamız bugüne kadar 100’ün üzerinde teknolojik ürün geliştirmiş ve UPS, Redresör ve İnvertör teknolojileri için dünya çapında geçerli olan patentlerini almıştır.

ESİSPOWER’in ürün yelpazesi içinde kesintisiz güç kaynakları, şebeke bağlantılı ve şebeke bağlantısız invertörler, DC güç kaynakları ve akü şarj doğrultucuları, statik frekans konvertörleri,solar invertörler, servo ve statik gerilim regülatörleri, Kuru tip aküler ve müşteri isteğine göre geliştirilen özel tip güç sistemleri ve askeri tip mobil kesintisiz güç sistemleri yer almaktadır.Firmamız yurt içi ve yurt dışında kaliteli ve kesintisiz enerji isteyen her sektördeki müşterilerine enerji çözüm ortağı olarak hizmet etmektedir.

ESİSPOWER Türkiye’de yapılan satışlarda 5000’in üzerinde müşteriye ulaşmış, dünya genelinde ise 50’ye yakın ülkeye satış yapmaktadır.İstanbul merkezli Teknik Servis Bölümü, Türkiye’nin yedi bölgesindeki çözüm ortakları ve yurt dışındaki distribütörler, ESİSPOWER’ın güçlü servis ağını oluşturmaktadır.

Kalite Yönetim Sisteminin ISO9001 standartlarına uygunluğu TUV tarafından belgelendirilen ESİSPOWER ülkemizin başta üretim, iletişim, savunma sanayi, finans, tıp ve ulaştırma sektörleri olmak üzere her sektörde birçok önemli kuruluşunun ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

Özellikle Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Karayolları Genel Müdürlüğü, TCDD gibi kamu kuruluşları, Üniversiteler, Hastaneler, ABB ve SIEMENS önemli müşterilerimizden sadece bir kaçıdır.Satışlarımızın %30’na yakın bir geliri ihracat gelirlerimizden oluşmaktadır.

Erkan ÖZKAN son dönemlerde gündemde olan Güneş Enerjisi ile ilgili şunları dile getirdi;

Son dönemlerde güneş enerjisi sektörüne yönelik Elit serisi Solar invertörlerimizi birçok projede kullanılır hale getirdik.Bu konuda da çok yakın zamanda farklı projelere imza atacağız.

Güç Elektroniği’nde 20 yıla yaklaşan bir tecrübemiz var. Ülkemizde kendi alanımızda çok kısa zamanda istediğimiz yere geldiğimize inanıyoruz.YEKA ihalesine güneş enerjisi santrali yapım işi için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz ve bu projede mutlaka ürünlerimizle yer alacağız.

Ülkemizde çatı uygulamalarının da önünün açılması ile invertör ürünlerimize pazarda daha çok yer bulacağımızı söyleyebilirim.Yenilenebilir enerji kaynakların önemi gitgide artıyor ve sektörün bizim gibi firmalara ihtiyacı var.

Pazarlamanın bütün bileşenlerini en iyi şekilde kullanıyoruz ve güneş enerjisi sektöründe yakın bir gelecekte herkes ESİSPOWER’den bahsediyor olacak..

Erkan ÖZKAN hakkında;

Yıldız Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümünden mezun olan Erkan ÖZKAN , Marmara ve Main Üniversitelerinde MBA öğrenimini tamamladı.

Çalışma hayatına 1998 yılında sektörün öncüsü EKA Elektronik te Satış Mühendisi olarak başlayan Erkan ÖZKAN ,2000-2008 yılları arasında APC –Schneider elektrikte Türkiye ,Ortadoğu ve Afrika Pazarlarını kapsayan Dağıtım ,Kanal Yönetimi ,  Proje Yönetimi , Katma Değerli Satış , İş Geliştirme alanlarında  muhtelif Yönetim Pozisyonlarında  görev yaptı , 2008-2010 yılları arasında Federal Simon Elektrik A.Ş de Genel Müdür ,2010 Yılında Yönetim Danışmanı , 2011-2012 yılları arasında Somf Ev Otomasyon Sistemlerinde Genel Müdür ,2012 -2017 yılları arasında SUM Proje Geliştirme Ve İnşaatta Genel Müdür  görevlerinde bulundu.

Mart 2017 itibariye ESİS Enerji A.Ş ’de Satış ve Pazarlama Direktörü  görevine getirilen  Erkan ÖZKAN , İngilizce biliyor.elektrikhaber.com haber merkezi

 

 

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Mustafa FAZLIOĞLU;1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......