Esis Enerji İstanbul Tuzla’da ki yeni yerinde hizmet veriyor..

2000 yılında 4 Mühendis tarafından kurulan güç elektroniği konusunda uzman Ar-Ge’si ve bilgi birikimi ile ups,redresör,invertör, solar invertör, frekans konvertörü  ve bir çok özel tasarım üretimi ve satışını yapan Esis Enerji A.Ş İstanbul Tuzla Organize Sanayi bölgesindeki  3500 m2 alandaki yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 

2017 Ağustos ayında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından tescil edilen “Ar-Ge Merkezi” ünvanını alan Esis Enerji A.Ş böylelikle yeni yerinde farklı projelere imza atacak. 

Esis Enerji A.Ş Genel Müdürü Uğur Börekçi

Esis Enerji A.Ş Genel Müdürü Uğur Börekçi “ Firması ve Ar-Ge Merkezi” konusunda şunları dile getirdi;

Esis Enerji A.Ş 2000 yılında güç elektroniği konusunda ihtiyaç duyulan güç sistemlerini tasarlamak, üretmek, satışını gerçekleştirmek ve satış sonrası hizmetleri vermek amacıyla 4 mühendis tarafından kurulmuştur.

Firmamız bugüne kadar birçok teknolojik ürün geliştirmiş ve UPS, Redresör ve İnvertör teknolojileri için dünya çapında geçerli olan patentlerini almıştır. Ar-Ge Merkezi olmamız sebebiyle teknolojik ürünlerimizi daha da ilerilere taşıyacağız. İstanbul Tuzla’da ki son teknolojik donanımlı fabrikamızda farklı projelere imza atacağız. Özellikle son dönemlerde gündemde olan Güneş Enerjisi sektörüne yönelik çalışmalarımız artacak. Bununla paralel olarak elektrikli araçlar için şarj istasyonu ürünlerimizi geliştirip piyasaya sunacağız.

Uzman kadromuzla Esis Enerji A.Ş Türkiye’de yapılan satışlarda 5000’in üzerinde müşteriye ulaşmış, dünya genelinde ise 50’ye yakın ülkeye satış yapmaktadır.İstanbul merkezli Teknik Servis Bölümü, Türkiye’nin yedi bölgesindeki çözüm ortakları ve yurt dışındaki distribütörler, ESİSPOWER’ın güçlü servis ağını oluşturmaktadır.

Özellikle Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Karayolları Genel Müdürlüğü, TCDD gibi kamu kuruluşları, Üniversiteler, Hastaneler, ABB ve SIEMENS önemli müşterilerimizden sadece bir kaçıdır.Satışlarımızın %30’na yakın bir geliri ihracat gelirlerimizden oluşmaktadır.

2017 Ağustos ayında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından tescil edilen “Ar-Ge Merkezi” ünvanını alan Esis Enerji A.Ş böylelikle yeni yerinde farklı projelere imza atacak.

Ar-Ge Merkezinde 30’a yakın kadroyla çalıştıklarını söyleyen Uğur Börekçi şöyle devam etti.
“Ar-Ge Merkezi” olmamız bize birçok açıdan katkılar sağlayacak.Bunların arasında devletin bize sağlayacağı teşvikler, vergi ve sigorta indirimlerini söyleyebilirim.Ayrıca bu sayede yeni projeler üretip birçok kişiye de iş imkânı sağlayacağız.

Uğur Börekçi son olarak şunları söyledi;

İstanbul Tuzla’da ki yeni ve donanımlı fabrikamızda Türkiye Sanayisine katkı sağlayarak hem ülke ekonomisine hemde teknolojinin gelişmesine yardımcı olacağız, Ar-Ge Merkezi olmamız sebebiyle de akademik çevrelerle çalışmalarımız artacak ve teknolojimiz daha hızlı ilerleyecek.

Esis Enerji A.Ş İstanbul Tuzla Organize Sanayi bölgesindeki  3500 m2 alandaki yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Esis Enerji Hakkında;
2000 yılında kurulan Esis Enerji A.Ş’nin ürün yelpazesi içinde kesintisiz güç kaynakları, şebeke bağlantılı ve şebeke bağlantısız invertörler, DC güç kaynakları ve akü şarj doğrultucuları, statik frekans konvertörleri,solar invertörler, servo ve statik gerilim regülatörleri, kuru tip aküler ve müşteri isteğine göre geliştirilen özel tip güç sistemleri ve askeri tip mobil kesintisiz güç sistemleri yer almaktadır.Esis Enerji yurt içi ve yurt dışında kaliteli ve kesintisiz enerji isteyen her sektördeki müşterilerine enerji çözüm ortağı olarak hizmet etmektedir.
Esis Enerji Türkiye’de yapılan satışlarda 5000’in üzerinde müşteriye ulaşmış, dünya genelinde ise 50’ye yakın ülkeye satış yapmaktadır.
İstanbul merkezli Teknik Servis Bölümü, Türkiye’nin 7 bölgesindeki çözüm ortakları ve yurt dışındaki distribütörler Esis Enerji’nin güçlü servis ağını oluşturmaktadır.

 

İstanbul merkezli Teknik Servis Bölümü, Türkiye’nin 7 bölgesindeki çözüm ortakları ve yurt dışındaki distribütörler Esis Enerji’nin güçlü servis ağını oluşturmaktadır.

Kalite Yönetim Sisteminin ISO9001 standartlarına uygunluğu TUV tarafından belgelendirilen Esis Enerji ülkemizin başta üretim, iletişim, savunma sanayi, finans, tıp ve ulaştırma sektörleri olmak üzere her sektörde birçok önemli kuruluşunun ihtiyaçlarına cevap vermektedir.
Özellikle Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Karayolları Genel Müdürlüğü, TCDD gibi kamu kuruluşları, Üniversiteler, Hastaneler, ABB ve SIEMENS önemli müşterilerimizden sadece bir kaçıdır.
Satışlarımızın %30’na yakın bir geliri ihracat gelirlerimizden oluşmaktadır.

elektrikhaber haber merkezi

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Mustafa FAZLIOĞLU;1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......