Kartem Katkılarıyla Güneş Ve Enerji Verimliliği Sempozyumu İstanbul Şehir Üniversitesi’nde Düzenlenecek..

Kartem Kartal Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği ve İstanbul Şehir Üniversitesi katkılarıyla “Güneş Ve Enerji Verimliliği Sempozyumu” düzenleniyor.
28 Nisan 2018 Cumartesi tarihinde İstanbul Kartal’da bulunan Şehir Üniversitesi’nde düzenlenecek etkinlikte Şehir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Peyami ÇELİKCAN,Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Pro.Dr.Tanay Sıdkı UYAR ,GOSB Başkanı Vahid YILDIRIM ve VEFA HOLDİNG ‘ten Turan KOÇYİĞİT konuşmacı olarak yer alacaklar.
Etkinliğin ana konusu “Enerjinin Etkin Kullanımı ve Topluluk Enerjisi ile % 100 Yenilenebilir Enerjiye Geçiş” olacak.
Etkinlikte konuşmacılar “Enerjinin Etkin Kullanımı ve Topluluk Enerjisi ile % 100 Yenilenebilir Enerjiye Geçiş” ile ilgili konularda katılımcılara Türkiye de ve Dünya da ki yenilikler ve gelişmeler hakkında bilgiler verecekler.
Etkinliğe izleyici olarak katılım ücretsizdir.
Etkinlikte fuaye alanında isteyen firmalar derneğe bağış yaparak stand açabilecekler.

Bilgi ve Katılım için ;
Tel: 0 543 961 68 42
e-mail: info@kartem.org ve eminmetin@std.sehir.edu.tr

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Mustafa FAZLIOĞLU;1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......